Przepisy
CANCUN Coffee – Kawa Meksykańska
- 1 Limona
- cukier
- 15 ml Kahlua
- 15 ml Anisette
- 30 ml Bailey's Irish cream
- Kawa Cafe Rene
- Bita śmietana
HAVANA Coffee – Kawa Kubańska
- 30 ml Bacardi
- 10 ml białego likieru Creme de Cacao (Bols)
- gorąca kawa Cafe Rene
- 1 łyżeczkę cukru
- Bita śmietana
FINLANDIA Coffee – Kawa Finlandzka
- 20 ml Finladia Vodka
- 20 ml Lapponia Lakka
- Kawa Cafe Rene
- Gęsta Bita śmietana
Irish Coffee – Kawa Po Irlandzku
- 45 ml Irish whiskey
- 1 łyżka cukru czcinowego
- Gorąca kawa Cafe Rene
- Gęsta bita śmietana
Ice Coffee - Kawa mrożona
- Zaparzona kawa Cafe Rene
- zimna, woda mineralna - gazowana
- 3 łyżeczki cukru,
- Kilka kostek lodu,
- mleko - skondensowane w puszce.
Spanish Coffee – Kawa po Hiszpańsku
- 100 ml gorącej, mocnej kawy Cafe Rene
- 50 ml koniaku V.S.O.P
- 50 ml Kalhua (likier)